Christins

Christin's

Blog-Bemutatkozás

Bemutatkozás

Pesti Krisztina vagyok.

Ha címkézni szeretnél, akkor a brandstylist, grafikus, életvezetési tanácsadó, kortárs festő, nő, anya és feleség azok a minőségeim, amelyeket ma élek. 

Ha megkérdezel, hogy ki vagyok, azt válaszolom, hogy nő vagyok, akinek életfeladata a szépség és harmónia teremtése, úgy a saját, mind a mások életében. 

Minden tanult, és hozott tudásommal, tapasztalataimmal, nyitott szívvel való odafordulásommal segítek abban, hogy a kapcsolódásunk után Te is azt érezhesd, „szépség és harmónia bennem, úgy járok..”  

Álmodozó kislány voltam. Szárnyaltam a gyermeki képzelet csodákkal teli világában. Faltam a könyveket. Máig fel tudom idézni az örömteli érzést, amely egy-egy mese, történet olvasása közben átjárt. A festészet, a képzőművészetek iránti érdeklődés, szerelembe esés, valahol tíz egynéhány éves koromban kezdődött, ugyanígy, a könyvek varázslatos világa által. Édesanyám polcán bukkantam Dallos Sándor: A nap szerelmese című könyvére, Munkácsy Mihály regényes életrajzi kötetére, amely azonnal magával  ragadott.
Szerettem, ahogy a történeten keresztül nem csak a festő műveit, hanem azok keletkezésének körülményeit is megismerhettem. Ezután már tudatosan olvastam a művészek életrajzi regényeit. Mélyen megérintett az a sokszínűség, a különböző életutak, sorsok, lelkiállapotok, amelyekben közös volt az alkotáson keresztüli önkifejezés vágya.

És bár a szenvedély már akkor fellángolt, a ceruzán kívül, amellyel a középiskola padjaiban ülve lelkesen rajzoltam a különböző női alakokat és ruhaterveket, a festésre csak évekkel később jött a késztetés. Mind a tanulmányaim, mind a pályaválasztás a pénzügyek, a banki szféra felé sodortak. 15, a pénzügyi világban eltöltött sikeres év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, más feladattal érkeztem ebbe az életembe.

A kreatív, „hozott” művészi beállítottsággal kézenfekvőnek tűnt a grafikus szakma elsajátítása, majd két évvel később a saját vállalkozásom, a Christin’s Design elindítása.  Az alkotással, az intuitív, kreatív énem újbóli felszabadításával a saját önismereti folyamataim is egyre mélyebbé váltak. Hiszem, hogy a kettő kéz a kézben jár.  

A test-lélek-szellem harmóniájában hiszek, abban, hogy mindhárom ápolása és művelése egyformán fontos ahhoz, hogy kiteljesedett életet élhessünk. 

Évek óta keresem az utakat, és integrálom a magam, és a Velem kapcsolódók életébe is a tapasztalataimat. Kiváló emberektől tanulhattam a hagyományos és alternatív pszichológia tanait, a coaching eszközeit, transzcendentális megoldásokat, imaginációs, elengedési és légzéstechnikákat. 

Mindezeket ma önismereti, segítő foglalkozások keretében adom át annak, aki megtisztel a bizalmával, és úgy érzi, hogy velem szeretne kapcsolódni.

Hiszem, hogy a harmónia, amit magunkban, magunk körül teremtünk, harmóniát hoz a lelkünkbe.

Minden hozott, és tanult tudásomat, tapasztalatomat gyúrtam össze 47 évnyi életúttal, és építem be a folyamataimba. Azt adom, amire a Velem kapcsolódónak igénye van – ezért minden megbízás egyedi. 

Számomra egyenértékű, hogy a munkám egy weboldalon, vagy közös üzleti fotózás során készült képeken köszön vissza, festményként az irodában, falra festve egy mozgásstúdióban, vagy a másik ember önismereti folyamatai hoznak olyan felismeréseket, amelyek megváltoztatják az életét. A  lényeg, az érzés ugyanaz.

Segíteni, értéket teremteni, együtt emelkedni.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük