Christins

Christin's

Brandstylist - Arculattervezés

Arculati elemek

Brandstylist - Arculattervezés

Arculati elemek

VIZUÁLIS TERVEZÉS MŰVÉSZI SZEMLÉLETTEL

STÍLUSOS ARCULATI CSOMAG a LaVitess Fitness Stúdió – Réka és Balázs részére.

Komplex megoldásokban gondolkodtunk, amelyek valódi megoldásokat nyújtanak valós problémákra.
Egy több oldalas helyzetelemző kérdőívvel kezdtünk, ami alapján egy második konzultáció során elkezdtük felépíteni a LaVitess Fitness Stúdió vizuális megjelenésre vonatkozó márkastratégiáját.
Ennek keretében meghatároztuk a brand vállalkozói archetípusát, majd a márka stílusát, hangnemét, személyiségét. Kidolgoztuk a brand meghatározó évszaktípusának megfelelő színeket, és amikor mindezekkel elkészültünk, akkor és csak akkor kezdődött maga a tervezés.  Egyedi, kézi rajzok, majd az arculati építő elemek( fontok, alakzatok) és az arculati elemek (reklámtábla, bérlet, social media template, fejléccel ellátott levélapír, stb.) készültek.

Arculattervezés

“Múlt-jelen-jövő: a közösség szolgálatában”


Egy rendkívül megtisztelő megbízásnak tehettem eleget az elmúlt hetekben, a Német Nemzetiségi Önkormányzat Jánossomorja arculatát, logóját, weboldalának megjelenést tervezhettem meg.

Arculattervezés stílusosan

Arculattervezés stílusosan – LeManni – Nőszépítő ❤️

Milyen logót/arculatot tervezzünk egy stílustanácsadónak?
Kifinomultat, stílusosat, elegánsat, csipetnyi luxussal – és amit talán mondanom sem kell, EGYEDIT. Hiszen a márkastratégia alapján már tudjuk, hogy mitől különleges a LeManni brand személyisége, ki a célközönség, akiket szeretne megszólítani, mi a vállalkozás archetípusa, és melyek a színei.
Ezek az “összetevők”, és az a komplex gondolkodásmód, amely alapján felépítjük a vizuális megjelenést lesznek a garancia arra vonatkozóan, hogy ne csak arculatot tervezzünk, hanem valóban a márkaépítésen dolgozzunk.
 

Hangulatkép a LeManni – Nőszépítő részére tervezett arculatból, stílusjegyekből.

Nőiességben az erő 🌷

Nyomtatott anyagok

Esküvői meghívó tervezésekor számomra természetes, hogy nem készül kettő egyforma, hiszen minden menyasszony más, minden esetben az Ő elképzelései alapján tervezek.
És hogy igazán személyes legyen a végeredmény, igyekszem a két kezem munkájával valami pluszt hozzáadni – a Rékának készített meghívónál a kézi aranyozással

Webdesign - Egyedi weboldalak

Így lesz teljes az arculattervezés.

Az arculati elemeknek, márkastílusnak megfelelő egyedi építésű weboldalak.