Christin's Design

Ajánlataim

Varázsoljunk közösen!

Márkastylist csomag

Szeretnéd bevonzani az embereket, arra ösztönözni őket, hogy elkötelezzék magukat melletted, és téged válasszanak? Benned is ott bujkál a kreatív ÉN, szívesen vennél részt az arculatod megtervezésében? Akkor ez a csomag neked készült. Mit tartalmaz a márkastylist csomag:

 1. Kapsz egy checklistet, amellyel feltérképezzük, hogy hol tartasz most, leásunk az alapokig, majd belőled építkezve, a Te különleges, megismételhetetlen énedre szabjuk a márkád stílusát. 
 2. Miután a helyzetelemzésen túl vagyunk, meghatározzuk a brandszemélyiség jegyeit, amellyel a jövőben pontosan tudni fogod, hogy milyen kommunikációs stílussal tudod leginkább megszólítani a célközönségedet.
 3. Elkészítem a színpalettádat, amelyet alkalmazva, képes leszel a színek keltette energiákat kihasználva elvarázsolni a vevőidet.
 4. Kapsz tőlem egy hangulattáblát, amely mintaként szolgál majd neked a jövőben, ha valamilyen tartalmat szeretnél közzé tenni.
 5. Kétszer 45 perces telefonos konzultáció, melyen kifejezetten olyan szakmai tanácsokkal segítelek, amelyeket azonnal alkalmazni tudsz majd.

Összegezve:

Márkastylist csomag+Brand személyiség elemzés+ színpaletta+ hangulattábla+ 2×45 perc konzultáció: 90.000 Forint

Vevőmágnes megjelenést szeretnék!

Stílusos arculat csomag

Vevővonzó megjelenés sablonok nélkül? Olyan vizuális stílus, ami első pillantásra magával ragad, rólad szól, tükrözi a munkád minőségét, és a Te személyiségjegyeidet? Ha ezt választod, máris közelebb kerültél a céljaidhoz. Már ha neked is az a célod, hogy eljuss a megfelelő célközönséghez, aki azonnal beleszeret a márkádba.

Erre számíts, ha a stílusos arculat csomagot választod:

 1. Helyzetelemző kérdésekkel kezdünk, amely marketing, és design szempontból segít a vevőmágnes arculati stratégia kialakításában.
 2. Elkészítem a brand személyiség elemzésedet,
 3. színpalettádat
 4. hangulattábládat, amelyek a jövőben a márkád alapját képezik majd.
 5. Megtervezem a valóban egyedi logódat
 6. Ezen felül 3 arculati elemet, amelyet aszerint választunk majd ki, hogy melyik a számodra leginkább releváns.
 7. Kétszer 45 perces telefonos konzultáció, amelyen olyan szakmai tanácsokkal segítelek, amelyeket azonnal alkalmazni tudsz majd.

Összegezve: Stílusos arculat csomag +brand személyiség elemzés + színpaletta + hangulattábla + logó + 3 arculati elem + 2×45 perc telefonos konzultáció: 250.000 Forint

"Komplex" arculati csomag

Büszke vagyok önmagamra, és a vállalkozásomra!

Légy büszke Önmagadra, a vállalkozásodra! Olyan megjelenést kapsz, amely az első pillanatban elvarázsolja majd a közönségedet, mindent bevetünk ennek érdekében. 

Mi mindent kapsz a Komplex arculati csomagban?

 1. Helyzetelemző checklisttel kezdünk,  marketing és design szempontokat szem előtt tartva felépítjük márkád magával ragadó stílusát.
 2. Elkészítem a brand személyiség elemzésedet,
 3. márkád színpalettáját
 4. hangulattáblát, amelyek a jövőben márkád alapját képezik majd.
 5. Egyedi logót rajzolok neked, valamint
 6. 3 arculati elemet, amelyek leginkább relevánsak a branded esetében,
 7. webdesign látványtervet
 8. weboldal tervezést (1 főoldal, max.5 aloldal), az alap keresőoptimalizálási (SEO) beállításokkal, használati útmutatóval, betanítással
 9. 3×45 perc konzultáció – 2×45 perc szakmai tanácsadás Velem, 1×45 perc weboldal tartalomfeltöltés, betanítás konzultáció

Összegezve: “Komplex”  arculati csomag + brandszemélyiség elemzés + színpaletta + hangulattábla + logó + 3 arculati elem+ webdesign látványterv + weboldal tervezés + 3×45 perc konzultáció: 520.000 Forint 

A fenti csomagok iránymutatásként szolgálnak, minden esetben a Te igényeid alapján szabjuk személyre a szolgáltatásokat.